Condicions per a afiliats

Condicions de servei del programa d’afiliats de La Rectoria

Contracte

En registrar-se per ser afiliat al Programa d’afiliats de La Rectoria (“Programa”), accepteu els següents termes i condicions (“Condicions del servei”).
Llaor i Angruneta, S. L. (propietària de La Rectoria) es reserva el dret d’actualitzar i canviar les Condicions del servei sense previ avís sempre que ho cregui oportú. Qualsevol funció nova que augmenti o millori el Programa actual, inclòs el llançament de noves eines i recursos, estarà subjecta a les Condicions del servei. El fet de continuar usant el Programa després dels canvis, constituirà el vostre consentiment a aquests.
L’incompliment de qualsevol dels termes següents, produirà la cancel·lació del vostre compte i la conseqüent pèrdua de qualsevol pagament pendent. Accepteu utilitzar el Programa d’Afiliats sota el vostre propi risc.

 

Condicions del compte

  •  Heu de tenir 18 anys o més per formar part d’aquest programa.
  • No es permeten els comptes registrats per sistemes o altres mètodes automatitzats.
  • Heu de proporcionar el vostre nom legal complet, una adreça de correu electrònic vàlida i qualsevol altra dada sol·licitada per a completar el procés de registre.
  • No s’efectuarà cap pagament sense haver rebut prèviament la factura.
  • Sou responsable de mantenir la seguretat del vostre compte i contrasenya.
  • Llaor i Angruneta, S. L. no serà responsable de cap pèrdua o dany derivat de l’incompliment d’aquesta obligació de seguretat.
  • Sou responsable de tot el contingut publicat i de l’activitat que es produeix al vostre compte.
  • No podeu fer ús del Programa d’Afiliats per a cap propòsit il·legal o no autoritzat.
  • En l’ús del Servei, no heu d’infringir cap llei de la vostra jurisdicció (incloses, entre d’altres, les lleis de drets d’autor).
  • Aquesta afiliació és exclusiva per a distribuïdors, no està permès l’ús de grans plataformes de distribució sense el consentiment per escrit de Llaor i Angruneta, S. L. (per exemple: Amazon).

 

Enllaços al vostre lloc web, als vostres correus electrònics o altres comunicacions

Un cop us hàgiu registrat al programa d’afiliats, se us assignarà un codi d’afiliat únic. Teniu permís per utilitzar enllaços, banners o altres gràfics que proporcionem amb el vostre codi d’afiliat al vostre lloc web, als vostres correus electrònics o en altres comunicacions. Us proporcionarem directrius, estils d’enllaç i material gràfic per enllaçar a La Rectoria. Podem canviar el disseny del material gràfic en qualsevol moment sense previ avís, però no canviarem les dimensions de les imatges sense previ avís.
Per permetre un seguiment precís, informes i acumulació de quotes de referència, us proporcionarem formats especials d’enllaç que es faran servir en tots els enllaços entre el vostre lloc web i La Rectoria. Heu d’assegurar-vos que cadascun dels enllaços entre el vostre lloc i La Rectoria usen correctament aquests formats d’enllaç especials. Els enllaços a La Rectoria col·locats al vostre lloc web segons aquest Contracte i que fan servir correctament aquests formats d’enllaç especials es denominen “Enllaços especials”. Només es pagaran comissions per les vendes dels productes de La Rectoria realitzades mitjançant Enllaços Especials. No ens fem responsables de cap incompliment per part de vostè o de qui faci us dels enllaços especials o escrigui incorrectament el seu codi d’afiliat, fins i tot quan aquest error produeixi una reducció de les comissions a percebre.

 

Tarifes, comissions i pagament

Perquè una venda de producte sigui vàlida per a generar una comissió, el client ha de fer clic a un enllaç especial del vostre lloc web, correu electrònic o altres comunicacions a https://larectoria.eu i completar una comanda en aquella sessió o abans de 60 dies.
Només es pagarà comissió per les operacions registrades en el nostre sistema. No es pagarà comissió, pel fet que algú digui que ha comprat o que ha introduït un codi, si no està registrat pel nostre sistema.
Ens reservem el dret de no pagar les comissions obtingudes mitjançant mètodes de màrqueting qüestionables, massa agressius, il·legals o vendes fraudulentes.
L’abonament de les comissions s’efectuarà a partir dels 20 € acumulats. Si el vostre compte d’afiliat no supera els 20 €, quedaran acumulats per al següent mes.

 

Pla de pagament

Les comissions acumulades, es liquidaran en un sol pagament el dia 15 de cada mes. Ens heu de fer arribar la factura corresponent a la vostra comissió abans del dia 14 de cada mes.

 

Identificar-se com a Afiliat de La Rectoria

No podeu tergiversar la nostra relació comercial, ni dir que formeu part o atribuir-vos el desenvolupament dels productes de La Rectoria.

 

Definició del client

Els clients que compren productes a través d’aquest Programa es consideraran els nostres clients. En conseqüència, totes les nostres normes, polítiques i procediments operatius relacionats amb les comandes dels clients, el servei al client i les vendes de productes s’aplicaran a aquests clients. Podem canviar les nostres polítiques i procediments operatius en qualsevol moment. Per exemple, determinarem els preus que s’han de cobrar pels productes venuts en el marc d’aquest Programa d’acord amb les nostres pròpies polítiques de preus. Els preus i la disponibilitat dels productes poden variar. Com que els canvis de preu poden afectar els productes que heu enumerat al vostre lloc, no hauríeu de mostrar els preus dels productes al vostre lloc. Farem els esforços comercialment raonables per presentar informació precisa, però no podem garantir la disponibilitat o el preu de cap producte en concret.

 

Responsabilitats

Vostè serà l’únic responsable del desenvolupament, l’operativa i el manteniment del seu lloc i de tots els materials que hi apareguin. Per exemple:
– El funcionament tècnic del lloc i tots els equips relacionats.
– Assegureu-vos que la visualització d’enllaços especials al vostre lloc no infringeixi cap acord entre vosaltres i cap tercer (incloent-hi, entre d’altres, les restriccions o requisits que us imposa un tercer que allotja el vostre lloc).
– La precisió, la veritat i l’adequació dels materials publicats al vostre lloc (incloent-hi, entre altres coses, tots els materials relacionats amb el producte i qualsevol informació que inclogueu o associeu amb Enllaços especials).
– Assegureu-vos que els materials publicats al vostre lloc no vulneren ni infringeixen els drets de cap tercer (inclosos, per exemple, drets d’autor, marques comercials, privadesa o altres drets personals o de propietat).
– Assegureu-vos que els materials publicats al vostre lloc no siguin calumniosos o il·legals.
– Assegureu-vos que el vostre lloc exposi de manera precisa i adequada, ja sigui a través d’una política de privadesa o d’una altra manera, com recopileu, utilitzeu, emmagatzemeu i divulgueu les dades recollides dels visitants, inclòs, que tercers (inclosos els anunciants) puguin publicar contingut o anuncis i recopilar informació directament dels visitants i poden col·locar o reconèixer galetes als navegadors dels visitants.

 

Compliment de les lleis

Com a condició per a la vostra participació en el Programa, accepteu complir totes les lleis, ordenances, regles, reglaments, ordres, llicències, permisos o altres requisits, tan actuals, com els que puguin entrar en vigor durant la vostra estada al Programa. Sense limitar l’obligació anterior, accepteu que, com a condició de la vostra participació en el Programa, compliu amb totes les lleis aplicables.

 

Durada del Contracte i del Programa

El termini d’aquest Contracte començarà quan acceptem la vostra sol·licitud al Programa i finalitzarà quan qualsevol de les dues parts el rescindeixi. Ambdues parts podem rescindir aquest Contracte en qualsevol moment, amb justificació o sense, notificant per escrit a l’altra part la resolució. Després de la finalització d’aquest Contracte per qualsevol motiu, deixareu d’utilitzar immediatament i eliminareu del vostre lloc tots els enllaços a https://larectoria.eu, i totes les nostres marques comercials, imatges comercials, logotips i tots els altres materials relacionats. En finalitzar voluntàriament el programa, Llaor i Angruneta, S. L. pagarà les comissions pendents.

 

Finalització

Llaor i Angruneta, S. L., es reserva el dret de suspendre o cancel·lar unilateralment el vostre compte d’afiliat o qualsevol altre servei de Llaor i Angruneta, S. L. Aquesta finalització del Servei donarà lloc a la desactivació i supressió del vostre compte, així com l’accés al mateix.
En cas que es consideri que les comissions s’han guanyat mitjançant mètodes de màrqueting qüestionables, massa agressius, il·legals o vendes fraudulentes, perdreu totes les comissions potencials i pendents del vostre compte.
Llaor i Angruneta, S. L. es reserva el dret de denegar el servei a qualsevol persona, sense necessitat de justificació.

 

Relació de les parts

Ambdues parts, en aquest contracte, pacten una relació comercial. En cap cas, aquest Contracte crearà cap associació, empresa conjunta, agència, franquícia o relació laboral entre les parts. No tindreu cap autoritat per fer o acceptar cap oferta, o representació, en nom nostre.

 

Limitació de responsabilitats

Llaor i Angruneta, S. L. no es fa responsable dels danys directes, indirectes o conseqüència d’aquest Contracte o del Programa, fins i tot si se’ns ha informat de la possibilitat d’aquests danys. La nostra responsabilitat derivada d’aquest Contracte i del Programa no superarà l’import de les comissions totals pagades en virtut d’aquest Contracte.

 

Exempcions de responsabilitat

No podem garantir el funcionament del Programa, l’estoc de productes, ni els productes venuts a través d’ell. A més, no garantim que el funcionament de La Rectoria sigui ininterromput o lliure d’errors. No serem responsables de les conseqüències d’interrupcions o errors.

 

Arbitratge

Per a la solució de qualsevol qüestió legítima derivada del present contracte, ambdues parts se sotmeten a l’arbitri institucional del Tribunal Arbitral de Barcelona, a qui se li encarregarà la designació de l’àrbitre o àrbitres i l’administració de l’arbitratge. Obligant-se les parts, des d’aquell moment, al compliment de la decisió arbitral.

 

Drets legals

Aquest Programa és personal, no es poden transmetre ni cedir els drets i deures adquirits mitjançant aquest Contracte, sense el consentiment per escrit de Llaor i Angruneta, S. L.
El fet que Llaor i Angruneta, S. L. no exerceixi o faci complir qualsevol dret o disposició de les Condicions del Servei no constituirà una renúncia a aquest dret o disposició. Les Condicions del Servei constitueixen l’acord complet entre vostè i Llaor i Angruneta, S. L. i regeixen el vostre ús del Servei, substituint qualsevol acord anterior entre vostè i Llaor i Angruneta, S. L. (incloent-hi, entre d’altres, les versions anteriors de les Condicions del servei).

A l’haver-vos inscrit a aquest programa, declareu que heu llegit i accepteu tots els termes i condicions. Així mateix, accepteu la nostra Política de privadesa.